Reflexión apoiada en citas célebres:
-
Que a esquerda está dividida é un feito incontestable dende a súa propia
formulación. Que a dereita controla e manipula os medios informativos
masivos (aos...
Academia
-
Xa somos demasiado adultos. Deixemos a un lado os requintes, que en quen
non posúe o talento do virtuosismo na interpretación quedan ridículos. As
reviravo...
"O que os portugueses comiam no natal há 100 anos "
-
*Uma Ceia de Natal Galaica:*
*Está a ver aquela posta alta e deliciosa de bacalhau cozido com couves,
cenouras, batatas e muito azeite por cima? No início ...
Monumento al Ejército Rojo en Netanya (Israel)
-
El Monumento a la Victoria del Ejército Rojo en la ciudad israelí de
Netanya es un monumento que celebra la victoria sobre la Alemania nazi en
la Segunda...
Qual o limite?
-
Por Carolina Hortsmann 'Grandes mudanças, precisam grandes sacrifícios'
costumamos ouvir como um mantram que a nova sociedade achega aos
confundidos, aos a...
NOVA WEB
-
Preséntovos o meu novo sitio de encontro na rede:www.dpeon.comÉ unha das
razóns polas que nosquedaportugal estivo bastante parado últimamente... e
probable...
ANXO, E ATÉ MÁIS
-
O pasado luns 22, ás 3 e 10 da manhá, nasceu Anxo.
Com o voso permisso, quero desfrutar del os proximos meses. Alemdominho
voltará -seguro que com renovad...
La Fuente de la plaza del Trigo y mas...
-
Plaza del trigo Circa 1920, colección particular Photo Arte. Horas de
mercado, pero tambien se puede ver como usaban las cañas en la fuente
*Ya no recuer...
In memoriam: ALBERTO MARTÍ VILLARDEFRANCOS
-
Hai algo máis dunha semana nos deixaba un dos grandes fotógrafos coruñeses
dos últimos 50 anos: Alberto Martí Villardefrancos (Santiago de Compostela
14-03...
Dicas de Culinaria Interessantes
-
Gratinado Perfeito
Apesar de parecer algo simples de se fazer,
existem algumas técnicas capazes de deixar o prato
mais apetitoso.
2)Para que o processo o...
horejas de carnabal a mi manera
-
para un kilo de harina una pizca de levadura del pan un baso mediano de
anís 4 cucharadas de margarina tres huevos una pizca de sal y la raspadura
de un li...
1 Comment:
Algún día teño que poñerme a debuxar algunhas paridas como esta, dende o instituto que non o fago...moola.
Post a Comment