Que cousa mais riquinha!!!!!!!!!!!! Mira que estám bonitos os condanados!! Eu queria tamém ghatinhos aqui no Canadá, mas Jia dis que manter aqui um ghato sae por um olho da cara, snif!!! Com o ghateiro que som eu!! Pois noraboa polos ghatinhos caro Chainis!!! Dam ganas de come-los ao forno!!
Reflexión apoiada en citas célebres:
-
Que a esquerda está dividida é un feito incontestable dende a súa propia
formulación. Que a dereita controla e manipula os medios informativos
masivos (aos...
Academia
-
Xa somos demasiado adultos. Deixemos a un lado os requintes, que en quen
non posúe o talento do virtuosismo na interpretación quedan ridículos. As
reviravo...
"O que os portugueses comiam no natal há 100 anos "
-
*Uma Ceia de Natal Galaica:*
*Está a ver aquela posta alta e deliciosa de bacalhau cozido com couves,
cenouras, batatas e muito azeite por cima? No início ...
Monumento al Ejército Rojo en Netanya (Israel)
-
El Monumento a la Victoria del Ejército Rojo en la ciudad israelí de
Netanya es un monumento que celebra la victoria sobre la Alemania nazi en
la Segunda...
Qual o limite?
-
Por Carolina Hortsmann 'Grandes mudanças, precisam grandes sacrifícios'
costumamos ouvir como um mantram que a nova sociedade achega aos
confundidos, aos a...
NOVA WEB
-
Preséntovos o meu novo sitio de encontro na rede:www.dpeon.comÉ unha das
razóns polas que nosquedaportugal estivo bastante parado últimamente... e
probable...
ANXO, E ATÉ MÁIS
-
O pasado luns 22, ás 3 e 10 da manhá, nasceu Anxo.
Com o voso permisso, quero desfrutar del os proximos meses. Alemdominho
voltará -seguro que com renovad...
los niños del Olvido
-
No, hoy no se trata de ninguna queja o reivindicación; solamente recordar
un tiempo en que cualquier plaza o calle de la ciudad era un hervidero de
ris...
In memoriam: ALBERTO MARTÍ VILLARDEFRANCOS
-
Hai algo máis dunha semana nos deixaba un dos grandes fotógrafos coruñeses
dos últimos 50 anos: Alberto Martí Villardefrancos (Santiago de Compostela
14-03...
Dicas de Culinaria Interessantes
-
Gratinado Perfeito
Apesar de parecer algo simples de se fazer,
existem algumas técnicas capazes de deixar o prato
mais apetitoso.
2)Para que o processo o...
horejas de carnabal a mi manera
-
para un kilo de harina una pizca de levadura del pan un baso mediano de
anís 4 cucharadas de margarina tres huevos una pizca de sal y la raspadura
de un li...
2 Comments:
Que riquiños!!!!! Son os vosos neniños, non? ;) Eu o meu o levo a casa da miña nai na aldea para que vexa o ancho mundo e flipa...
Que tal os vosos? Tiveron algo de acojone? Menos mal que non apareceu ningún can por ahi...
Que cousa mais riquinha!!!!!!!!!!!! Mira que estám bonitos os condanados!! Eu queria tamém ghatinhos aqui no Canadá, mas Jia dis que manter aqui um ghato sae por um olho da cara, snif!!! Com o ghateiro que som eu!! Pois noraboa polos ghatinhos caro Chainis!!! Dam ganas de come-los ao forno!!
Post a Comment